Prison Sex

Daar zit je dan. Inspiratieloos achter je iMac omdat je na vier dagen toch weer eens iets de blogosfeer in wil smijten. Tuurlijk zijn er altijd rare lijstjes, leuke acties en deel 325 in de Blur-soap, maar om alweer weg te vluchten in een link-dump is ook weer zoiets. Dan komt plots ‘Prison Sex’ van Tool voorbij op de radio, die meteen een paar streepjes harder gaat. Ineens realiseer ik me weer hoe blij ik ben binnen het bereik van Studio Brussel te wonen en dat 2008 geheel Tool-loos was, terwijl ik nog zo had gehoopt op een DVD van hun waanzinnige 10.000 Days tour. 2009 dan maar? Voorlopig hebben we in ieder geval hun bijzondere clips nog.

3 thoughts on “Prison Sex

  1. Hè? Een clipje van Prison Sex bij Headmusic? Wel een lekker nummer.

    Wat die dvd betreft, ik snap die heren van Tool ook niet zo goed, blijkbaar willen ze niets extra’s verdienen want zo’n dvd zou best wel wat opbrengen. Maar nee hoor, die ene dvd box kun je nu voor heel veel geld via Ebay kopen en voor de rest moeten we het doen met bootleg materiaal.

  2. Er zijn enkele geruchten over Tool-optredens in 2009, maar meer is er niet en over het algemeen nemen de heren heel veel tijd tussen hun albums, dus ik zou nog nergens op rekenen voor 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s