Tourartiesten

Ondanks dat de Giro d’Italia zowel wat betreft sportieve prestaties als qua deelnemersveld superieur is, ondanks de dubieuze arrogante organisatoren, ondanks alle dopingschandalen en ondanks het dodelijk saaie en nietszeggende gepruttel van de heren Dijkstra en Ducrot,  zit ik (wanneer mogelijk) vanaf dit weekend weer aan de buis en (als het even kan) de radio gekluisterd voor de Tour De France. Is het de nostalgie? Het bijbehorende vakantiegevoel? Hoe dan ook; de 95e editie van de Ronde Van Frankrijk houdt de gemoederen weer bezig. Tijd voor de Head Music Tour Top 5. Met excuses voor de voorspelbare nummer 1.

1 Tour De France – Kraftwerk
2 Bicycle Bicycle, You Are My Bicycle – Be Your Own Pet 
3 The Dope Show – Marilyn Manson
4 Nar Baove РRowwen H̩ze
5 Tarantula – Rein van den Broek 

5 thoughts on “Tourartiesten

  1. @Neilz: Dat nummer van Queen behoort niet echt tot mijn favorieten. Wel had ik me voorgenomen Pink Floyd’s ‘Bike’ en Frank Zappa’s ‘In France’ niet te gebruiken omdat zowel PF als FZ al vaak genoeg voorbijkomen hier. Tomorow’s ‘My White Bicycle’ viel buiten de boot wegens mijn ode aan Jacques Chapel.

    http://tinyurl.com/57fvzm

  2. Tip: kijk VRT, dan krijg je i.p.v. dat dodelijk saaie en nietszeggende gepruttel van de heren Dijkstra en Ducrot de deskundigheid en humor van Michel Wuyts.

  3. De Belg is in dit geval inderdaad stukken beter, maar ze weten ook dus arrogantie ligt op de loer. Wat me wel stoort aan de belg is hun hoorbare afkeer van nederlandse wielrenners, terwijl zij afgezien van Boonen al tig jaren niks meer hebben klaargespeeld in Frankrijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s