Closed

Na 42 jaar trekt de BBC de stekker uit Top Of The Pops. Het ooit zo invloedrijke programma, dat in de jaren ’70 wekelijks zo’n slordige 19 miljoen kijkers trok, kon de laatste jaren niet meer opboksen tegen clipstations als MTV en andere 24 uurs diensten. Gelukkig heb ook hier elk nadeel zo zijn voordeel, want ik mag toch hopen dat onze eigen Nederlandse bagger-editie nu ook voorgoed zal verdwijnen. Bovendien hebben we altijd de rijkelijk gevulde archieven nog.

6 thoughts on “Closed

  1. Ik las het vanmorgen in Dagblad De Limburger. Best wel jammer, ik keek toch altijd even op de BBC site om te zien wie er die week zou optreden. Ik heb er in de loop der jaren toch heel wat leuke dingen van opgenomen, recentelijk nog The Zutons.
    De Nederlandse versie is helaas triestmakend, die hadden ze na uitzending één al mogen schrappen.

  2. Toch jammer ja..ik vond vooral de afleveringen leuk waarin je terug in de tijd gaat. Dan zag je nogal eens bandjes waar je reactie meteen van was..OCH JAH!..en dan liep er onder in beeld een balkje met wat er van de muzikanten terecht is gekomen! Soms trieste vage dingen..:-)

  3. Tja, slecht nieuws komt zelden alleen, want volgens de 3voor12-nieuwsbrief, die ik vandaag ontving, gaat de Nederlands (a)versie gewoon door.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s