Sleepless

Omdat huize Head Music het nog steeds moet stellen zonder afwasmachine wordt er in de vroege avond doorgaans wat quality time in de keuken doorgebracht, het ideale moment om via de gammele stereoset aldaar wat lukraak uit de kast geplukte cd’tjes te draaien (zo kwam daarstraks ineens zelfs dit zomerse werkje voorbij – het kan verkeren), met af en toe een aangename verassing als gevolg.
Zo stond ik zojuist weer ouderwets versteld van het frisse tijdloze geluid van King Crimson’s 25 jaar oude ‘Three Of A Perfect Pair’, en het nummer ‘Sleepless’ in het bijzonder. De typische eighties-sound is nog altijd populair, de wave-invloeden zijn niet van de lucht en het swingt op de koop toe als een tiet.
Tijd dus om deze vergeten klassieker hier nog eens onder de aandacht te brengen alvorens weer snel terug te keren naar 2009 met de mededeling dat eenieder die Bloc Party een warm hart toedraagt er morgenavond goed aan doet af te stemmen op ABTV voor een rechtstreekse uitzending van diens optreden in Brussel. Om 20.50 uur is dit the place to be. Enjoy!

3 thoughts on “Sleepless

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s