Smiths buzz

Volgens Gigwise moeten we niet raar opkijken als we volgend jaar The Smiths op één van de zomerfestivals zullen aantreffen. Marr en Mozz blijken namelijk "closer than ever" en Coachella zou al aan het onderhandelen zijn geslagen. Normaliter een bericht om zuchtend terzijde te schuiven maar nu zelfs ‘Chinese Democracy’ echt gaat verschijnen lijkt niets meer onmogelijk. Head Music zegt: fingers crossed, want dit smaakte twee jaar geleden naar meer. Veel meer.

9 thoughts on “Smiths buzz

  1. Morrissey is een rare snuiter. Misschien kan hij eindelijk weer met Marr overweg. Het zou natuurlijk heel mooi zijn als ze samen zouden optreden. Hoewel Marr ook lekker met de Cribs mag touren wat mij betreft.

  2. voor mij mag Morrissey gewoon solo platen blijven maken, als ze maar zo fantastisch zijn als zijn laatste 2. Dito voor zijn optredens. the Smiths zijn zó passé, dat kli(n)kt niet meer anno nu, simple as that.

  3. Geloof niet dat ze weer bij elkaar komen, hoewel ik zeker vooraan zou staan. Ben ook al blij met het boek dat Morrissey gaat schrijven.

    @ Mart: Dat ben ik helemaal niet met je eens, vind de muziek juist enorm tijdloos!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s