3 thoughts on “Even voor de duidelijkheid…

  1. Ben inderdaad ook niet wild van die halfslachtige reüniebands. Doe het goed, of begin er gewoon niet aan. Queen zonder Frederick Bulsara (a.k.a. Mercury) is geen schim van het echte werk, en wie kan zich nou Led Zep voorstellen zónder Robert Plant?! Wat een kolder…

  2. Tja, smaken verschillen. Queen zonder Freddie is niet het echte werk, maar ik vind dat de nieuwe single met Paul Rodgers (C-lebrity) toch ondergewaardeerd wordt, het album kon mij niet bekoren.

    Ik ben afgelopen zaterdag bij The Musical Box geweest en heb weer ontzettend genoten van deze coverband. Twee drumstellen, want op de “A Trick of A Tail”-tour, zong Phil Collins voor het eerst, waardoor soms Bill Bruford (ook ex-Yes, wat sowieso een groep met ontzettend veel personeelswisselingen was) het drummen moest overnemen, maar het mooiste waren misschien wel de stukken, waarbij beiden drumden. Er was ook een zingende en een drummende Phil Collins-imitator, maar voortreffelijk (na)gespeeld, bij vlagen dacht je echt in 1976 te zijn.
    Prachtige muziek en tja, als de originelen het niet willen spelen, dan is er ook een markt voor imitatie, blijkbaar.

    Overigens toen ik las dat Myles Kennedy de zang van Robert Plant moest overnemen, dacht ik wel, ja, dat is een soortgelijke stem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s