Baalblog

Bah! Het wil de laatste tijd niet zo vlotten met bloggen. Geen inspiratie. Nauwelijks tijd. En op de momenten dat ik er wél even voor kan gaan zitten heb ik er soms helemaal geen zin in. En wat doe je dan als je alweer vier dagen droog staat? Dan gooi je er een linkdump tegenaan. The Guardian legt uit waarom we niet zonder Oasis kunnen. Wegens succes herhaald: full frontal nudity op Gigwise. Joepie, de nieuwe cd van The Datsuns komt eraan en de vooruitgeschoven single ‘Human Error’ klinkt alvast heel smakelijk. De Led Zeppelin reünie gaat wel, niet, misschien, wel, niet door. De Indie Band Survival Guide is nu ook beschikbaar op dode boom. Is er dan daadwerkelijk iemand gevonden die de nieuwe cd van Queen light kan waarderen? De Head Music TV tip voor vandaag: Later Live… met Kaiser Chiefs en TV On The Radio. Oh ja, en donderdagavond niet vergeten naar 3FM te luisteren want zo vaak komt Brett Anderson daar namelijk niet voorbij. Cheers!

4 thoughts on “Baalblog

  1. Overigens stond er in het LD ook al een positieve kritiek over het nieuwe “Queen+Paul Rodgers”-album, waarbij de teneur wel meer was, dat het meer blues als oude Queen was?

    Ik heb zelf het album één keer beluisterd en was nog niet overtuigd, wel vind ik de single C-lebrity best te doen.

    Wat het stuk over Oasis betreft, ik vond het vorige album van Oasis al een geweldige comeback, het lijkt erop alsof ze die lijn nu doortrekken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s