Zomerdump

Bloody hell, mijn laatste post is alweer vier dagen oud en ik heb eerlijk gezegd nog steeds weinig te melden. Is het omdat ik geen zin heb wegens vakantie of gebeurt er daadwerkelijk niets dat meer aandacht behoeft dan een ouderwetsche linkdump? Vooruit dan maar.
Hoezeer ik ook nog steeds geniet van de diverse punk-klassiekers van The Sex Pistols en het baanbrekende werk van PIL, John Lydon is en blijft een foute klootzak van de buitencategorie. The Music is een tijdje uit beeld geweest maar weet nog steeds hoe ze zich kan verzekeren van aandacht. Hoezee, vanaf vandaag is de nieuwe prachtsingle van Brett Anderson officieel downloadbaar via de bekende kanalen, het album volgt over acht dagen. En tenslotte in de categorie Pukkelpop-voorpret; de nieuwe van Midnight Juggernauts. Ai, vergeet ik bijna de Amy Winehouse Hospital Update. En zo kabbelen we rustig de zomer door…

11 thoughts on “Zomerdump

  1. Brett speelde zijn nieuwe nummer ook al in Dortmund. Ik vind het mooi, maar hoop tegelijkertijd toch ook wel dat er niet voornamelijk rustige nummers op zijn nieuwe album zullen staan.
    Kan bijna niet wachten….

  2. mm, ik vond zijn soloalbum al behoorlijk tegenvallen, en baal dus dat ie de ingezette lijn nu lijkt door te trekken. Wel lijken de strijkers deze keer echter te klinken dan op de vorige. Ach ja, gelukkig heeft hij genoeg anders moois nagelaten de afgelopen 15 jaar dus een korte relapse zij hem vergeven.
    @dannielle: en waarom zou hij geen prime club meer spelen? Verwacht je soms dat ie nu ineens heel veel nieuwe fans erbij heeft gekregen dan?

  3. Brett heeft de schouwburg ontdekt. Op zich niet slecht natuurlijk. Mocht ‘ie nou naar Sittard komen dan wandel ik er zo van m’n werk naar toe, na afloop even pilsen in de foyer en backstage Amy gedag zeggen 😉

  4. @Mart: Volgens mij is het piano & cello only op het nieuwe album. Ik ben heel benieuwd want vorig jaar in Dortmund beviel dat prima. Bovendien vond ik ‘The More We Possess’ het beste nummer van zijn vorige plaat. Het lijkt erop dat Anderson een muzikale omlijsting heeft gevonden die heel mooi bij zijn zangstijl past.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s