Valentine

Valentijnsdag ging tien jaar geleden nog geruisloos aan ons land voorbij maar is tegenwoordig net als Halloween niet meer te vermijden. Nog even en ook hier gaat op de Fourth of July de vlag uit. Ach, het is in ieder geval een aardige aanleiding om me af te vragen wat er toch is gebeurd met The Delays, de band uit Southampton die vier jaar geleden mijn aandacht trok als voorprogramma van The Veils in de oude  Effenaar en die dankzij een heel aardig debuutalbum nog enige tijd wist vast te houden. Daarna ben ik ze uit het oog verloren omdat album nummer twee me, ondanks de aanwezigheid van het prachtige ‘Valentine’, niet echt meer kon boeien. Een nieuwe cd staat gepland voor eind april dus wie weet komen we de band deze zomer nog ergens tegen en wie weet slaat de vonk dan wél weer over.

2 thoughts on “Valentine

  1. Goede zaak om aandacht te vragen voor the Delays, zonde dat die band onzichtbaar is gebleven in Nederland! Overigens vind ik album nummer 2 wel (bijna net zo) leuk als de eerste.
    (maar ook dat – debuutalbums versus opvolger – dispuut hebben we wel vaker;)

  2. Van Nu.nl (…) :
    Volgens de onderzoekers is er ook een verband tussen muziekvoorkeur en persoonlijkheid. Zo zijn jongeren die van hitparademuziek of hiphop/R&B houden extraverter en aardiger. Rockliefhebbers zijn eerder minder extravert, slordiger, maar wel opener voor nieuwe ervaringen. Liefhebbers van klassiek zijn aardiger, nauwkeuriger, opener voor nieuwe ervaringen en wat minder emotioneel stabiel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s