Pukkelpopdilemma (3)

Oei. Een dag voor de aftrap heeft Pukkelpopheadliner Tool haar optreden op het Salzburg Frequency festival moeten cancellen wegens keelontsteking van zanger Maynard Keenan. De organisatoren in Hasselt en Biddinghuizen houden hun hart vast en hopen samen met ondergetekende op een spoedig herstel want Tool is dit jaar toch de slagroom op de Pukkelpoptaart. Een kleine pleister op de eventuele wond is dat bij een afmelding het programma wellicht iets uit elkaar schuift zodat de keuze tussen Albert Hammond Jr, New Young Pony Club en Voxtrot eerder die dag niet gemaakt hoeft te worden. Zo niet, dan wordt de keuze weer eens erg moeilijk.

3 thoughts on “Pukkelpopdilemma (3)

  1. Chokri gaat proberen om bij afzegging van Tool een vervangend optreden van Babyshambles te regelen 🙂 Anyhow, ik hoop voor jou als Tool fan dat het nog goed gaat komen, en anders zijn jullie een stuk vroeger thuis dan gepland.

  2. Balen! Tool is één van die bands die ik nog graag had willen zien op Lowlands, maar van de andere kant zijn die optredens al geregeld door KM gerecenseerd. Dinosaur Jr. speelt zondag tegelijk met ze op LL. Altijd het dilemma van keuzes op die festivals ook. Het blijft balen dat ik dit weekend niet in de polder zit, maar gewoon thuis met een onwillige rug. Enige voordeel: hoef ik niet meer te denken aan dergelijke dilemma’s…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s