Gangsters

Hmmm, wat was het weer genieten bij The Beeb de afgelopen dagen. En uiteraard had Glasto weer menige verrassing  in petto. Bovenstaande was wat mij betreft de lekkerste: Terry Hall en Lynval Golding van The Specials voor het eerst in 22 jaar samen op een podium en miss Lily Allen op de koop toe. Meer Glastonbury 2007 zie en hoor je hier. Awesome!

8 thoughts on “Gangsters

 1. Vond het ook super, maar wat is Terry oud geworden, vroeger vond ik hem nog leuk! En kan iemand me uitleggen wat ik mis als het gaat om Lily Allen? Ik vind haar dus echt helemaal niets, maar iedereen loopt met haar weg! Vond trouwens de sing-along versie van ‘wish you were here’ ook een onverwacht hoogtepuntje (en de Monkeys natuurlijk).

 2. @She: Vond je haar roze jurkje en lippenstift niet leuk dan? Ik vond het enig 😉 Terry stond er bij alsof hij eng vond om voor zo’n groot publiek te staan, ik heb hem weinig zien bewegen.

 3. @she: niet iedereen loopt met haar weg, ik vat het kennelijk ook niet. Wat mij betreft: Als er 1 vrouw de harten van Glastonbury heeft gestolen is het Björk wel, daar staat iemand! En al helemaal als het om jurken gaat is zij de nummer 1.
  Ik vond trouwens the Who behoorlijk goed klinken, Townshend had er zin in!

 4. @She: Ik vond Terry er nog goed uitzien voor zijn leeftijd. Lily heeft wat mij betreft een handvol heel lekkere liedjes op haar naam staan en is daarnaast een grappige verschijning die me doet denken aan mijn wandeltochtjes door nachtelijk Oost-Londen (Barking) waar heel veel Lily’s in het wild rondlopen 🙂

 5. @Danniëlle: Damn ja, gezellig dat het daar is… Nou, dan verkies ik toch een Lily gewapend met sigaret en een blik bier.

 6. @ Danniëlle: Dat jurkje was best gaaf vond ik, maar dan weer niet met gympen eronder ;-). Ze boft trouwens wel, want ik las dat Alex Turner een supergroep wil vormen met o.a. haar erin. En inderdaad Tery had bijna een angstige blik, dat viel mij ook op!

  @ Mart: Björk! Ik zat me juist weer enorm aan haar te ergeren. Begrijp niet dat ik daar ooit een cd van heb gekocht (nee dat is niet waar, sommige liedjes zijn best leuk, maar ik vind het een vreselijk mens)!

  @ Marco: Dat van die lekkere liedjes hoor ik dus niet, maar dat is ook een kwestie van smaak natuurlijk. Maar ik hoor er vooral niets indie achtigs in, terwijl ze juist in die scene goed ligt. Daarom heb ik dus het gevoel dat ik iets niet zie. Enneh…sorry dat ik je reactiebox opeens lijk over te nemen ;-)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s