Glastonbury

Komend weekend vindt Glastonbury 2007 plaats. Het überfestival in de weilanden van de koninklijke tuinkabouter Michael Eavis was weer binnen drie uur uitverkocht en heeft, zoals gebruikelijk, een line-up waar wij aan deze kant van de Noordzee nog niet eens van durven dromen. Gelukkig voor ons is de BBC weer van de partij om één en ander adequaat te verslaan via radio (Radio 1 en 6 Music) en TV (BBC 2, 3 en 4). Heerlijk vanuit de luie stoel genieten van de heetste bands en hun doorweekte fans, want de weersverwachting is ook dit jaar niet bepaald gunstig. Maar hey, waar ik als Pukkelpopper al twee keer achter het Babyshambles-net viste, krijgen de 112.000 in de modder waarschijnlijk wel mooi de hoofdprijs. Did you see the stylish kids in the riot? We were shovelled up like muck, set the night on fire… 

free music

9 thoughts on “Glastonbury

  1. De line-up is indrukwekkend door zijn lengte, de vele stages dus, maar als ik naar de hoofdpodia kijk is het niet echt beter als Werchter (alleen Manic Street Preachers en Editors zou ik er wel bij willen hebben, maar daarvoor heeft Werchter bijvoorbeeld Peter Gabriel, Pearl Jam en anderen).

    Ben wel benieuwd of we weer beelden van drijvende tenten te zien krijgen op het www

  2. Heb vanmiddag even op de BBC site gekeken en baal weer eens dat ik geen BBC 3 en 4 kan ontvangen. Maar van BBC 2 ga ik geen seconde missen!

  3. Nou, wij HADDEN dus tot voor kort BBC 3 en 4..totdat UPC besloot ze uit het pakket te gooien. Daar heb je dan digitale tv voor..zodat je een gigantisch zenderaanbod hebt. Nou, pas op voor die gasten (iig die van UPC), want die veranderen het pakket om de haverklap, en je kunt er helemaal niets aan doen! En laten ze juist die zenders weghalen die ik regelmatig keek: MTV 2, VH1 classic en de BBC’s.
    Ik hoop nog zo dat de Manics ook nog het vasteland komen aandoen deze zomer of dit najaar!

  4. Damn! Als ze die zenders hier (= Essent) schrappen gaat de digitale TV de deur uit en komt er een schotel aan de gevel.

  5. Wow. Zit nog na te trillen van Kasabian. Voor de gelegenheid aangevuld met een trompettist (!). Amy Winehouse was trouwens saaaaai. Nu de Monkeys op 2. Ben Doe Maar Normaal alweer helemaal vergeten 🙂 Forza de BBC!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s