Doe Maar Normaal

Morgenavond om 21.05 begint bij BNN Doe Maar Normaal, de veelbesproken Nederlandse variant op het hilarische Never Mind The Buzzcocks. De lijst van panelleden en gasten belooft alvast weinig goeds. Aan de andere kant viel de TROS-versie van Have I Got News For You ook erg mee en na Toppop Yeah en Stenders Late Vermaak kan het alleen maar meevallen, dus wie weet…

9 thoughts on “Doe Maar Normaal

 1. ik geef het voorlopig het voordeel van de twijfel. Daarbij is een aflevering NMTB ook niet altijd je dat.

 2. Bij NMTB vind ik het altijd leuk om “oude bekende” te raden. En vooral te zien hoe oud en uitgeleefd ze soms zijn, of krampachtig vasthouden aan de tig jaar geleden look.
  Dat onderdeel kan volgens mij in Nederland nooit zo leuk worden.
  En tja…de Engelse hebben toch een bijzonder soort humor die hier echt niet iedereen begrijpt.

 3. in nederland kan kennelijk alleen mathijs van nieuwkerk en leo blokhuis op een welbespraakte, humoristische doch interessante wijze over popmuziek praten. laat de rest ajb hun grote, nietszeggende mond houden.

 4. Giel Beelen als gast, en popi-judo-wannabe-dj-multilul Dennis van der Geest als vast panellid. Dat was eigenlijk al genoeg om meteen af te haken. Ik heb het netjes uitgekeken, maar moet concluderen: een pijnlijke vertoning… Doe maar normaal? Doe maar niet!

 5. Ben het met alle kritiek eens. Dat ten eerste. Veel te kramachtig leuk willen zijn. Te dik er bovenop dat je nooit meteen het antwoord mag geven.
  Maar goed, volgens mij hebben ze gewoon nog wat tijd nodig. Ik hou het op de zenuwen.
  Relax weet je…..

 6. ze verwachten overigens een te kort aan oude muzikanten….. maar 1 artiest voor beide pannels? Dat was nog wel het meest goedkope.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s