Serious radio

En toen was het 31 augustus en nam Rob Stenders afscheid van zijn tijdelijke stek bij 3FM. So what, zul je je afvragen. Welnu, vanaf maandag aanstaande eist Claudia de Breij haar plek tussen twaalf en twee weer op en aangezien ik op mijn werk niet onder de publieke popzender uit kan, betekent dit elke dag opnieuw weer veel ergernis voor een luisteraar die ook nog wel eens een plaatje wil horen of op zijn minst een presentator die weet waarover hij/zij het heeft. Oftewel: Rob Stenders ís een DJ, de veel te luidruchtige kleinkunstgeit spéélt er een. En daar komt nog eens bij dat ik sinds begin van deze maand in de bewuste uren meer interessante muziek heb gehoord dan tijdens een heel jaar Claudia. Toeval? Getuige Stenders’ eigen KXradio niet. "Je moet wat atletische oren hebben om KXradio leuk te vinden want we discrimineren niet op genre, jaartal of status. DJ’s van KX draaien wat ze mooi vinden." En die DJ’s zijn, naast Stenders zelf, o.a. Henk Westbroek, Jeroen Soer en Leo Blokhuis. De liefhebbers weten dan al genoeg. Eens kijken of ik voor maandag de bedrijfsradio kan saboteren…

9 thoughts on “Serious radio

 1. precies goed gezegd. Los van dat ik claudia de breij een ontzettende stomme teef vindt (sorry voor deze sterke woorden maar ik HAAT dat wijf) speelt ze inderdaad een dj. verder heeft ze nergens verstand van. En is ze gewoon NIET leuk. Zoals een recensent het in de volkskrant laatst ook zei: als paul de leeuw de grap maakt is het ontzettend grappig, maakt de Breij dezelfde grap is er niets te lachen.
  Rob Stenders, daar ben ik al jaren fan van. Zo treurig dat we dat geluid niet meer horen op de radio, wat een verademing was hij, temidden van de hijgerige dj-stijl die bij ALLE popzenders te horen is, bah!

 2. Tja, ik was destijds samen met Stenders, Siebelink en Westbroek naar Yorin FM geswitcht, maar toen dat CAZ werd ben ik weer heel vlug terug gegaan naar 3FM en ik was dan ook zeer blij verrast toen ik na mijn vakantie Stenders weer bleek te horen op 3FM, maar helaas was het maar tijdelijk.

 3. Aangenaam vertier ja, met Stenders op de radio! Ben op het werk ook veroordeeld tot 3FM (al wordt ie ook nog wel eens op Radio 2 of op Sky Radio gezet), maar 3FM is voor het werk in elk geval acceptabel. Claudia irriteert me niet direct, maar af en toe mag er wel wat minder geleuter bij…

 4. Ja, ook ik was zéér verrast om Rob weer te horen op 3FM, en daarmee ook meteen weer muziek te horen. Jaren terug op 3Fm hoorde ik bij hem ook vaak de nieuwste mooie platen die uit kwamen.En niet al die huppeltrutjes die zonodig het nieuwe popicoon willen zijn. Ik zal ‘m missen nu Claudia weer terug komt.

  Kunnen we geen actie beginnen?
  Rob Stenders versus Claudia de BLEHHH!

  Hmm..toch eens zoeken waar KX zit.

 5. Ach ja, Jeroen Soer, de Verrukkelijke Vijftien. Dat was een leuk programma en een normale dj.

  KX radio kende ik nog niet. Prima getipt dus! Hij staat al bij mijn favorieten.

 6. @bojoura: goed idee, hoe kunnnen we een actie starten om brulboei de Breij van de radio (en tv!) af te keilen en Stenders binnen te halen (mét Fred Siebelink)
  Ik denk dat ik een Hyves ga starten. (ik houd jullie op de hoogte in dat geval)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s