Holy shit

Zo kennen we de ware gristenen weer. Hoogst verontwaardigd als de moslimwereld zich stoort aan een spotprent over diens profeet, maar ondertussen wel dikke tranen huilend als mevrouw Madonna een loopje neemt met de eigen herder. En dus pleit de Gristenjugend, geheel volgens aloude traditie, voor censuur. Speciaal voor alle kruisvaarders; een vrolijke psalm van dominee Lemmy. Zingen we allemaal mee? Obsequious and arrogant, clandestine and vain / Two thousand years of misery, of torture in my name / Hypocrisy made paramount, paranoia the law / My name is called religion, sadistic, sacred whore. Amen!

9 thoughts on “Holy shit

 1. Onze ruige rocker Lenny.
  Ik heb in Los Angeles eens een kort gesprekje met hem gehad bij de Roxy, en eigenlijk verliep dat heel leuk.
  Niks ruig of rauw, gewoon over ditjes en datjes, en tot slot even vriendelijk mee op de foto.

 2. Zelf werk ik in een gemeenschap waar dit soort ideeën nogal flink steun zullen krijgen, maar ik kan me totaal niet vereenzelvigen met de denkbeelden die de SGP er op nahoudt in dit aardse bestaan. Bovendien is het natuurlijk tamelijk naïef om te denken dat ze iets dergelijks voorkomen. Kan er epistels over schrijven, die Gristenen, maar laten we het er in het belang van mijn baan op houden dat het niet mijn kopje koffie is 😉

  Volgens mij vergist mijn voorganger zich hier trouwens in het verschil tussen Lemmy en Lenny!?

 3. @bojoura: alsof het niks is, tussen neus en lippen door achteloos melden dat je in de Roxy in LA of all places met Lenny hebt staan beppen.
  @neilz: wijs om je niet te laten gaan. Ik moet ook geregeld mijn tong (dan wel vingers) afbijten om me niet te laten gaan/kennen in weblogs bij bepaalde onderwerpen, niet verstandig als je in een bepaalde branche werkzaam bent. (maar o zo jammer soms)

 4. Daarom is mijn respect ook altijd groot voor de artiesten, die tegen de diverse heilige huisjes durven aan te stoten.

  Om met Tool te spreken “Come down, get off your fuckin’ cross. We need the fuckin’ space to nail the next fool martyr”

 5. @Bube: Mooi, dat gaan we thuis eens lekker hard draaien, daar kunnen de buren vast tegen 🙂 Alhoewel, dat komt dan weer van een cd die Headmusic niet zo geweldig vindt…

  ‘Standing above the crowd,
  He had a voice that was strong and loud.’

 6. Ik ga Madonna trouwens persoonlijk aanschouwen zondag, dus ik kan jullie persoonlijk updaten over het loopje nemen met de herder.

  Wil ik van de gelegenheid nog ff gebruik maken om te vertellen dat Pearl Jam FANTASTISCH was!!!!!! Die kerels kunnen nog een potje jammen/rocken………………..!!!!!! Keep on Rockin’ in the free world!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s