Fish (Tilburg)

Huddled in the safety of a pseudo silk kimono Wearing bracelets of smoke, naked of understanding Nicotine smears, long, long dried tears, invisible tears Safe in my own words, learning from my own words Cruel joke, cruel jokeMeer…

9 thoughts on “Fish (Tilburg)

 1. nou, je bent wel heeeel erg enthousiast! dat er bijna geen verschil was met 20 jaar geleden lijkt me toch rijkelijk overdreven, al was het alleen al qua aankleding. al met al een sobere bedoening, met name ook door de non-outfit van de heer fish zelf. maar goed, ik denk ook niet dat je moet gaan vergelijken. de ellende is dat je bij deze band dan al meteen vervalt in die vermaledijde, nooit eindigende discussie dus dat doen we niet! het was een puike avond met een hoge nostalgiewaarde, daar zijn we het iig over eens. nog plannen voor a’dam of utrecht?

 2. geweldig! mooie recensie. Hierdoor heb ik iig nog meer zin gekregen in Tivoli a.s woensdag 😀 Ik weet ff niet meer wie de drummer was tijdens de field of crows-tour maar wat ik zo op de foto zie is het dezelfde band als toen. Hij heeft eindelijk weer eens een goede toetsenist. Jammer alleen dat gitarist Bruce Watson er niet meer bij is (heeft enkel de reguliere FOC-tour gedaan), hij maakte het geheel net dat beetje beter.

 3. @ Jan: Mijn mening is puur gebaseerd op de muziek (en -nietgeheel onbelangrijk inzake Childhood) de impact daarvan) en niet op de aankleding of outfit. Dat soort zaken zeggen me niet zoveel.
  Wat betreft de plannen zijn de kaarten voor Keulen (vrijdag a.s.) in bestelling. 😛

  @ Jackles: Volgende keer afspreken in de Ierse pub dan maar?

 4. @mart: er zit een andere drummer bij deze x. ene mneer tonks ipv john martyr. die mneer martyr heeft me nooit echt kunnen bekoren (ik luister te kritisch, dat weet ik, maar toch, zoals die man het laatste stuk van ‘innocent party’ de nek om wist te draaien…). deze mneer tonks speelt vrij sober maar absoluut verdienstelijk. alleen bij market square heroes oogt het wel heel erg houterig, maar da’s voor kniesoren.

 5. Ik vond de huidige drummer erg goed. Inderdaad wat sober maar altijd strak en waar nodig met voldoende subtiliteiten. Moet ook wel met zo’n staat van dienst: Duran Duran, Steve Winwood, Lamb, Tricky, Gregg Bisonette… Met name bij ‘Incommunicado’ swingt hij de pan uit.

 6. john tonks heb ik vorig jaar bij de FOC tour in 013 ook gezien/gehoord. Hij was destijds ook drummert bij het verschrikkelijke voorprogramma: never the bride. Hij verving toen al Martyr. Goddank, die man was niet om aan te horen, is alleen maar populair omdat ie ooit bij marillion heeft gedrumd, that’s all. Ik meen dat die martyr achter de trommels zat tijdens de Fellini tour.

 7. Volgens mij gaat het puur om de muziek en niet om de aankleding en ik moet zeggen dat het een geweldige avond was. Vanaf het begin straalde de hele band al uit dat ze er zin in hadden en het was naar mijn mening dan ook een heerlijk concert.
  Ben al sinds begin jaren 80 een grote fan van Marillion en Fish en heb ook al heel wat concerten meegemaakt en vond dit toch wel een van de betere van Fish solo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s