Nagenieten

Snif. Het zit er weer op. Even was de hemel op aarde nedergedaald in Kiewit-Hasselt. Onwerkelijk goede sfeer, aardige mensen, tegen alle voorspellingen in prima festivalweer en veel, heel veel, te veel (?) goede, betere en sublieme bands. Dan is het ineens zondag en klopt de realiteit weer aan de poort. Tijd voor het grote nagenieten. Om te beginnen via Go For Music, dat een deel van haar site spendeert aan veel recensies en nog meer foto’s. We want more! We want more!

Naschrift: Want more? Lees OOR! Hier de verslagen van de donder-, vrij– en zaterdag.

Update 22-8: Omdat ik het niet laten kan, ook nog een eigen verslag. Foto’s volgen later.

3 thoughts on “Nagenieten

  1. ik heb hot hot heat enkele jaren geleden op pukkelpop gezien en toen waren ze heel geslaagd vond ik… maar idd, deze keer was het niet veel soeps, dat viel mij ook al meteen op en ben ook verder gelopen.

  2. Leuk verslag! Jammer dat er toch nogal wat dingen tegenvielen….van Tommie kreeg ik een compleet ander verslag over andere bands ook. Volgend jaar moet ik toch ook eens zo’n event mee maken, kan ik mijn eigen verslag maken… van wat er op tv te zien was van lowlands vond ik the magic numbers leuk en vooral ook erg sympthatiek, waardoor je de muziek ook al weer leuker vind, en ook maximo park leek mij erg goed.

  3. @ Thom: 2 Jaar geleden was Hot Hot Heat i.d.d. erg goed. Hun debuut cd was net uit, twee geweldige singles in de zak. Fris van de lever en in voor een feestje. Daar was afgelopen weekend nog maar weinig van over. Helaas.

    @ Juliëtte: De bands die tegenvielen waren op voorhand al niet mijn favorieten. Van de bands waarvan ik echt wat verwachtte viel eigenlijk alleen Hot Hot Heat en Nine Black Alps door de mand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s