Freaky Styley

Omdat die oude krakers van De Boegies nergens meer zijn uit te halen en we toch de zomer in de bol hebben biedt deze link een fraai alternatief: ‘Freaky Styley’ van The Red Hot Chili Peppers. Uit de tijd dat de band haar naam nog eer aan deed, oftewel ruim voor ‘Under The Bridge’. Toen Flea nog funkte, Kiedis nog rapte, een witte sportsok voldeed als stage-outfit en af en toe een heilig huisje werd omgekegeld. Oh ja, de Brainpolice ligt tegenwoordig overal op de loer dus één keer beluisteren en daarna naar de platenboer om deze topschijf aan te schaffen! Maar dat wisten jullie natuurlijk allang. Say it loud, I’m freaky styley and I’m proud!

4 thoughts on “Freaky Styley

  1. Toch weer te euforistisch geweest. Van alle downs heb ik alleen Freaky Styley overeind gelaten. De rest is zooooo amateuristisch geproduceerd. Het klinkt voor geen meter. Vanaf “Californication”ben ik de Peppers pas echt leuk beginnen te vinden met goed verzorgde stemmetjes en perfect afgemixte songs. Voor sommigen misschien iets te gladjes maar wel lekker!

  2. Gaat en spoelt uw mond Koempel. Geproduceerd door grootmeester George Clinton zelve. Een goede productie hoeft niet per definitie huisvrouwvriendelijk oftewel als Sky Radio te kinken. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s