Triskell Folk

Vrijdag 18 maart heeft het 3de winterfestival plaatsgevonden in theater Landgraaf. Na weken hard werken mogen we concluderen dat het weer een geweldige avond was. De limburgse bijdrage bracht een erg gezellig concert van een uur. Aan de zang moet nog een beetje gesleuteld worden.
Wizz Jones vermaakte in z’n uppie de hele zaal, geweldig! Daarna was het de beurt aan de heren van Ambrozijn. Deze groep trad voor het eerst op als trio, de zanger heeft de band verlaten. Vorig jaar, op het zomerfestival, brachten ze een vooral luisterende set, dit jaar swingden ze de pan uit!! De heren hadden er heel veel zin in, na anderhalf uur hebben we ze van het podium af moeten halen. Een uurtje later dan gepland was het de beurt aan de Schotse fomatie The Tannahill Weavers. De band gaf alles wat ze in huis hadden en de interactie met het publiek was top.
We kijken terug op een geweldig festival. Enkele minpuntjes: 1- de presentatie moet echt anders, ik word ziek van Peter Smits, 2- ruim 25 mensen, die gereserveerd hadden, kwamen niet opdagen, een verliespost van €250,-. We zijn alweer druk in de weer voor het zomerfestival op 1 mei aanstaande, zoals het nu uitziet weer in theater Landgraaf. Voor verdere informatie zie onze site: http://www.triskellfolk.nl Als bijlage stuur ik de reactie van http://www.folkforum.nl mee, een site die de moeite waard is om te bekijken. (Wim)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s